En Cafè Kafka seleccionem diàriament ingredients frescos de proveïdors locals.

La nostra cuina està basada en el respecte i la confiança que tenim a la nostra matèria primera i inspirada en el que ens agrada, amb alguns capricis permissibles i recomanables.

No t’ho pots perdre per Cuina fresca de mercat respectant les matèries primeres.

Els ous són del nostre propi Corral a Eivissa. Destaquem de tàrtars (de filet de Bou o de Tonyina), en aquesta temporada li hem fet un gest de complicitat a la cuina asiàtica i mexicana. Exòtics, lleugers i deliciosos.

Les postres, Tots casolans.

La pasta és fresca i es cou al dente. El marisc sempre arriba viu. El peix i la carn són picats a ganivet a la cuina per, per exemple, elaborar un dels nostres plats més sol·licitats: el tàrtar de filet de vedella, de tonyina vermella o de salmó salvatge d’Alaska.

La nostra truita Kafka babeuse, l’amanida de cranc rus imperial de la regió de Chatka o el filet de vedella de Lleó amb salsa de vi negre i foie poêlé són altres èxits de la nostra carta. El mateix passa amb el nostre sucosos centres de lluç al forn oa la romana (Nicolasitas) i patates paille o les pastes ‘De Cecco’ que oferim. Per als més sibarites disposem de Caviar Beluga Iraniana ‘000’ i Pernil Ibèric de Gla JOSELITO.